Accident rutier pe DN66. Șapte victime au fost transportate la spital, după o coliziune între două autoturisme

În data de 06.07.2020, în jurul orei 20:30, Poliția Orașului Hațeg, a fost sesizată prin apel de urgență la 112, cu privire la faptul că pe DN66, în afara localității Bretea Streiului, a avut loc un accident cu mai multe victime.

„Polițiștii ajunși la fața locului, au constatat că, un tânăr in vârstă de 23 de ani din orașul Turceni, județul Gorj, în timp ce conducea un autoturism pe DN66, din direcția Hațeg spre Deva, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat in vârstă de 34 din localitatea Oțelu Roșu, județul Caraș Severin. În urma accidentului, a rezultat rănirea celor doi conducători auto si a cinci pasageri din cele doua autoturisme (una din autoturismul care a intrat pe contrasens si 4 din celălalt autoturism care circula regulamentar). Toate victimele au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Traficul rutier a fost blocat pe ambele sensuri, însă la această oră, circulația s-a reluat pe ambele sensuri”, a informat reprezentantul IPJ Hunedoara.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru infractiunea de vătămare corporală din culpă.

La fața locului s-a intervenit cu 4 ambulanțe ale Serviciului de Ambulanță Județean și două mașini SMURD. Conform comunicării reprezentantului SAJ, toate cele șapte victime au suferit traumatisme și contuzii:

  • un bărbat în vârstă de 35 de ani, cu traumatism cranio cerebral acut
  • un bărbat în vârstă de 41 de ani, cu contuzie toracică
  • o femeie în vârstă 25 de ani, cu traumatism abdominal
  • un bărbat în vârstă 23 de ani, cu traumatism toracic
  • un bărbat în vârstă 48 de ani, cu traumatism toraco-abdominal
  • un bărbat în vârstă 30 de ani, cu traumatism de bazin
  • un bărbat în vârstă 35 de ani, cu traumatism cranio-facial și traumatism toracic

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.