Accident rutier pe DN66. Tânără accidentată, în urma coliziunii a două autoturisme

În data de 04.09.2019 / ora 15.02, Poliția Oraşului Haţeg  a fost sesizată telefonic prin SNUAU 112  cu privire la faptul că, pe DN 66 în afara localităţii Crivadia a avut loc un accident de circulație rutieră soldat cu victime omenești.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului, au stabilit că, un bărbat în vârstă 47 de ani, din municipiul  Bârlad, judeţul Vaslui, în timp ce conducea autoturismul personal, pe drumul forestier Crivadia-Tecuri, spre DN 66, la km 150+900m, a pătruns pe DN 66, intenționând să vireze stânga spre localitatea Petroșani, neacordând prioritate de trecere unui alt autoturism ce se deplasa pe DN 66 spre localitatea Hațeg condus de un şofer în vârstă de 35 de ani, din municipiul Timişoara intrând în coliziune cu acesta.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea ușoară a unei pasagere în vârstă de 21 de ani,  pasageră în autoturismul care circula regulamentar.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative, fiindu-le prelevate câte o mostră biologică de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă.

 

IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.