Accident rutier pe DN76, la Vălișoara

În această după amiază, în jurul orei 16.00, semiremorca unui tir care circula pe DN76, din direcția Deva-Brad (pe raza localității Vălișoara), a derapat în curbă și a acroșat un autoturism care circula regulamentar din sens opus. Cauza accidentului se pare a fi neadaptarea vitezei tirului, în curba, în condițiile unui carosabil umed.

Șoferul tirului implicat în accident este un arădean, în vârstă de 30 de ani, iar șoferul autoturismului e din Criscior și are 20 ani.

”Pompierii Detașamentului Deva specializaţi în descarcerare și prim ajutor au intervenit pentru salvarea oamenilor aflaţi într-un autoturism intrat în coliziune cu un autotren ce transporta airbag-uri. Din cei cinci pasageri ai autoturismului, trei au fost răniţi. Unul dintre oameni a fost extras din autoturism de echipa de descarcerare. Pompierii salvatori şi personalul Serviciului de Amblulanță Județean au îngrijit, în primă instanţă, la locul accidentului, răniţii politraumatizaţi după care i-au transportat, conștienţi și cooperanţi, la UPU Deva.

Alte două persoane au suferit atacuri de panică, dar au refuzat transport la spital.

Circulaţia pe DN 76 a fost întreruptă sau îngreunată, aproximativ o oră şi jumătate, din cauza accidentului”, a comunicat reprezentantul ISU Hunedoara.

 

IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.