Accident grav soldat cu două victime în apropiere de Simeria. Cine este vinovatul?

Sâmbătă, Poliția Oraşului Simeria a fost sesizată prin intermediul SNUAU 112, cu privire la faptul că pe D.J. 107A, la ieșire din comuna Rapoltu Mare spre satul Bobâlna, s-a produs un accident de circulație rutieră cu victime (o motocicletă cu două persoane a lovit un porc mistreț).

Cu ocazia deplasării la locul producerii evenimentului rutier, s-a stabilit faptul că victimele sunt un bărbat în vârstă de 31 de ani în calitate de conducător al  motocicletei și un tânăr de 28 de ani, pasager pe motocicletă.

Din primele verificări efectuate, a rezultat că tinerii se deplasau cu motocicleta pe DJ 107A, din direcția Rapoltu Mare spre Bobâlna și ajungând în zona cu drum în aliniament dintre cele două localități, le-a ieșit în față un porc mistreț, pe care conducătorul motocicletei nu l-a mai putut evita, lovindu-l, fapt în urma căruia a pierdut controlul vehiculului și a părăsit carosabilul în partea dreaptă având în vedere direcția de deplasare, răsturnându-se pe câmp.

În urma accidentului rutier atât conducătorul motocicletei cât și pasagerul au suferit leziuni multiple la nivelul gâtului și a membrelor superioare și inferioare.

Victimele au fost preluate de un echipaj SMURD și transportate la spital pentru investigații medicale.

Cadavrul porcului mistreț a fost ridicat de către paznicul de vânătoare ce are în responsabilitate zona respectivă.

De asemenea, s-a mai stabilit că ambele victime purtau pe cap cască de protecție în momentul producerii accidentului. În cauză urmează a se efectua cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

 

 

 Biroul de presă-IPJ Hunedoara

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *