Două accidente cu victime cauzate de pierderea controlului asupra volanului

În data de 08 august 2022, ora 12:34,  un bărbat în vârstă de 44 de ani din comuna Gilău, judeţul Cluj, în timp ce conducea un autoturism pe DN 66 în localitatea Galați, judeţul Hunedoara, la km 164+300m, s-ar fi angajat într-o depășire, a pierdut controlul volanului, răsturnându-se în afara părții carosabile.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto dar şi a unei femei în vârstă de 52 de ani din Haţeg şi a unei minore în vârstă de 15 ani din oraşul Haţeg în calitate de pasagere în autoturism.

Victimele ai fost transportate la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de  vătămare corporală din culpă.

 

Tot  luni, la ora 15:27,  o femeie în vârstă de 35 de ani, din municipiul Deva, în timp ce conducea un autoturism pe DN 76, pe raza localității Săliştioara, la km. 13+430 metri, nu ar fi  adaptat viteza la condițiile de drum pe un carosabil umed, iar într-o curbă deosebit de periculoasă a pierdut controlul direcţiei de mers al autoturismului și a pătruns pe contrasens, unde a acroșat parapetul metalic, după care a fost proiectata din nou pe sensul de deplasare Deva-Brad.

În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a conducătoarei auto, care a fost transportată spital în vederea acordării de  îngrijiri medicale.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

 

 

IPJ Hunedoara

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *