Acoperișul unei grădinițe nefinalizate trebuie înlocuit

De mai bine de 12 ani se lucrează la grădinița IG Duca din Petroșani, iar acum autoritățile locale au constatat că lucrările executate nu mai corespund normelor în vigoare. Astfel, acoperișul edificiului care încă nu a fost finalizat trebuie înlocuit. În caz contrar, cea mai nouă grădiniță din Petroșani nu poate obține avizul ISU. Grav este că primăria nu are bani pentru executarea modificărilor.

”Din punct de vedere fizic, grădinița va fi gata până la finele verii, dar din punct de vedere tehnic avem o problemă cu autorizarea din punctul de vedere al pompierilor. Au apărut între timp alte norme. Se pare că în acest caz va trebui să facem unele modificări înainte de a fi făcută recepția finală. Din punct de vedere al construcției,  95% e gata, dar problema mare e cea de care v-am spus. (…) Va trebui să schimbăm aproape jumătate din acoperiș și să punem acolo un alt material, ignifug – și așa mai departe. Plus niște circuite interioare ce trebuie făcute obligatoriu, asta însemnând tot felul de lucrări și de modificări. O să primim toate lucrurile care ar trebui modificate, ceea ce înseamnă cheltuieli suplimentare”, a declarat Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petroșani.

Lucrările au început în anul 2007 și trebuiau finalizate în anul 2008, însă din cauza constructorilor acest lucru nu a fost posibil.

 

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *