Acțiune de suflet a polițiștilor hunedoreni

În preajma Sărbătorilor Pascale, poliţiştii hunedoreni s-au implicat  într-o acţiune de suflet: oamenii legii au donat sânge, iar cu bonurile obținute au cumpărat alimente pentru a asigura cele necesare traiului unei familii greu-încercate.

 Ieri, la primele ore ale dimineţii, poliţiştii I.P.J. Hunedoara şi cei ai Poliţiei Municipiului Deva au fost prezenţi la Centrul de Transfuzii Sanguine Deva, unde au donat sânge. Acţiunea umanitară a fost desfăşurată în scopul conştientizării populaţiei cu privire la faptul că sângele este un produs care nu poate fi cumpărat sau fabricat, ci poate fi obţinut doar prin donare benevolă; prin bunăvoinţa fiecăruia dintre noi, putem contribui la salvarea semenilor aflaţi în nevoie.

În urma acţiunii de donare de sânge, poliţiştii au primit bonuri valorice, pe care le-au folosit pentru a cumpăra alimente şi bunuri de strictă necesitate. În această dimineaţă, ei au oferit bunurile respective unei familii din Deva, pentru care actuala perioadă este una de grea încercare: capul familiei, un bărbat de 68 de ani, prezintă un handicap locomotor grav (care nu îi permite să părăsească locuinţa), iar soţia sa este ţintuită la pat, de ani buni.

Prin această iniţiativă,  poliţiştii au dorit să arate că sunt alături de cetăţeni nu doar prin măsurile menite sa le crească siguranţa, ci şi prin gesturi de suflet, menite să contribuie la creşterea şanselor de supravieţuire sau vindecare a persoanelor care depind de noi, cu precădere în această perioadă.

 

IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.