Acțiuni ale polițiștilor hunedoreni

La data de 29 martie 2022, ora  în jurul orei 13:59, Poliția Municipiului Hunedoara, a fost sesizată prin SNUAU 112, cu privire la faptul că,  pe acoperişul unui imobil, a căzut o piatră de dimensiuni mari pe acoperiş şi a ajuns în interiorul imobilului.

Poliţiştii ajunşi la fața locului au stabilit că, la mansarda imobilului de la adresa de mai sus, s-a produs un orificiu în acoperișul imobilului și de asemenea în tavanul unei camere, piatra aflându-se pe pardoseala camerei.

De asemenea, tot în aceeaşi dată, un alt cetăţean din municipiul Hunedoara, a anunţat  Poliția Municipiului Hunedoara, că, în curtea casei sale, a găsit o bucată de piatră.

În urma cercetărilor, s-a stabilit că, cele două corpuri căzute la cele două imobile sunt bucăți de zgură, care au provenit în urma detonării unei bucăți de zgură, activitate desfășurată la aproximativ 1km de imobilele în cauză, respectiv în incinta fostului combinat siderurgic, pe actuala platformă, unde două societăţi comerciale, desfășoară activități de excavare și colectare a deșeurilor metalice.

Ancheta este în desfășurare urmând ca, din cercetările efectuate să se stabilească toate împrejurările în care s-au comis aceste incidente, precum și pentru a se stabili dacă, activitățile din incinta fostului combinat, desfășurate de către cele două societăți comerciale, s-au efectuat cu respectarea prevederilor legale, urmând ca în funcție de rezultatul anchetei să se ia măsurile legale care se impun.

În cauză, poliţiştii  întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere din culpă.

 

IPJ Hunedoara   

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *