Activitatea de la Spitalul de Urgență din Petroșani revine la normal

Activitatea Spitalului de Urgență din Petroșani va reveni la normal, până la finalul acestei luni. Cadrele medicale de la SUP se reîntorc ca serviciu. Managerul Spitalului de Urgență Petroșani estimează că până la finalul acestei luni toate secțiile afectate de criza cauzată de coronavirus se vor redeschide.

”Undeva pe sfârșitul acestei săptâmâni se va normaliza situația la unitatea de primiri-urgențe, acolo unde va reveni personalul la muncă, probabil săptămâna viitoare se va relua activitatea pe secția de neurologie, iar pe secția de cardiologie se va relua activitatea undeva pe data de 28 martie”, a spus medicul Alin Vasilescu, managerul SUP.

Reamintim că două secții ale unității medicale, Cardiologia și Neurologia au fost închise după ce personalul medical a fost infectat cu coronavirus din cauza unei tinere care nu a declarat că s-a întors dintr-o zonă roșie din Italia. Nici la unitatea de primiri-urgențe nu a funcționat la capacitate maximă, aici fiind detașate cadre medicale de pe celelalte secții ale unității medicale.

 

Colaborator

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *