Adolescentă de 17 ani, răpită de pe stradă

Update 14:40 – Minora a fost identificată pe raza localității Șiria, județul Arad. In aceste momente se află în custodia poliției.


Știrea inițială: O adolescentă din oraşul Borşa (judeţul Maramureş) a fost răpită de pe stradă sâmbătă, de către un tânăr care a urcat-o cu forţa într-un autoturism de culoare neagră.

”Ieri, 20 iunie, în jurul orei 18.45, Adam Corina Andreea, în vârstă de 17 ani din oraşul Borşa, judeţul Maramureş, a fost urcată cu forţa de către un tânăr, într-un autoturism de culoare neagră, pe strada Dragoş Vodă în zona Peco din oraşul Borşa, care şi-a continuat deplasarea într-o direcţie necunoscută”, anunţă Poliţia.

Semnalmentele fetei sunt: înălţime 160 cm, greutate 67 kg, ochi căprui, păr negru, creţ şi lung.
La momentul dispariţiei era îmbrăcată cu o salopetă de culoare albă cu dungi negre,  încălţată cu pantofi de culoare albă.
Ea are o aluniţă pe obrazul drept.
Persoanele care pot oferi detalii despre ea sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau cea mai apropiată unitate de poliţie.
Update: Adolescenta Adam Corina Andreea, din judeţul Maramureş, care ar fi fost răpită de pe stradă, a fost găsită în judeţul Arad, nevătămată. Urmărirea ei a fost revocată.

”Se revocă urmărirea minorei Adam Corina Andreea. Aceasta a fost găsită de poliţişti, nevătămată, în judeţul Arad”, a transmis, duminică, IPJ Maramureş.

Sursa citată a precizat că poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care aceasta a dispărut şi clarificarea stării de fapt, urmând a fi dispuse măsuri legale în funcţie de cele constatate.

”Activităţile specifice au fost realizate în cooperare cu poliţiştii din cadrul inspectoratelor judeţene de poliţie Arad, Bihor, Cluj, Direcţiei de Investigaţii Criminale, Unitatea Centrală de Analiză a Informaţiilor şi Direcţiei de Operaţiuni Speciale”, au mai transmis poliţiştii.

Poliţiştii au emis o alertă ”răpire copil”, după ce adolescenta din oraşul Borşa (judeţul Maramureş) ar fi fost răpită de pe stradă sâmbătă, de către un tânăr care a urcat-o cu forţa într-un autoturism de culoare neagră.

 

news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *