Aeroportul din Timișoara și-a reluat zborurile regulate spre Italia

Al treilea aeroport din țară și-a reluat cursele spre Italia. Un comunicat de presă emis de Aeroportul Internațional Timișoara arată că s-au reluat zborurile regulate către Italia „ pe aeroportul din Timișoara se vor relua zborurile regulate spre și dinspre Italia (Bari, Bergamo, Roma, Veneția), urmând ca din 27 iunie să fie reluate și zborurile spre Paris”, potrivit conducerii aeroportului.

Încă de săptămâna trecută, s-au reluat zborurile între România și alte 17 țări. De asemenea, reprezentanții aeroportului reamintesc pasagerilor care tranzitează aeroportul, la îmbarcare sau debarcare, despre măsurile și obligațiile care au fost aplicate pentru a prevenii și limita răspândirea infecției cu coronvirus. Planul măsurilor de protecție este publicat pe site-ul aeroportului: www.aerotim.ro

„De la începutul lunii iulie a.c. sunt programate curse aeriene de tip charter spre destinații estivale de vacanță din Turcia și Grecia, dar și spre litoralul românesc, având legătură aeriană directă spre Constanța. Reamintim pasagerilor faptul că pot tranzita aeroportul în siguranță, fiind aplicat un plan de măsuri specific acestei perioade de pandemie. Spațiul disponibil în terminalele aeroportului este configurat astfel încât să asigure o procesare fluentă a traficului de pasageri, în condițiile respectării cerințelor de distanțare socială în interesul propriu și al celui public. Pasagerii au obligația de a respecta regulile de distanțare socială pe tot fluxul parcurs de la parcarea auto a aeroportului și până la îmbarcarea în aeronavă.” potrivit directorului aeroportului Traian Vuia, Daniel Idolu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *