Agresată fizic de fostul iubit

La data de 07 ianuarie a.c., în jurul orei 08:21, Poliția Municipiului Hunedoara a fost sesizată de o femeie din localitate despre faptul că un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Hunedoara, a lovit-o și a încălcat, astfel, un ordin de protecție emis de Judecătoria Hunedoara faţă de acesta.

Poliţiştii care s-au deplasat la fața locului a identificat-o pe apelantă, care a relatat verbal faptul că în  noaptea de 06/07.01.2022, în timp ce se afla la domiciliu, ar fi  fost agresată fizic de bărbatul de 35 de ani (fostul concubin), care a părăsit locuința înainte de sosirea poliţiştilor.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de nerespectarea oricăreia din măsurile dispuse prin ordinul de protecție și lovire sau alte violențe.

În cursul zilei de ieri, poliţiştii Biroului de Ordine Publică Hunedoara au reuşit, în urma unei acţiuni, să îl depisteze pe raza municipiului pe bărbatul bănuit de comiterea infracţiunilor reclamate.

Faţă de bărbat, poliţiştii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, acesta urmând a fi prezentat magistraților, în vederea luării măsurilor preventive.

 

 

IPJ Hunedoara

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *