Agresată și tâlhărită în plină stradă

În data de 20.09.2021, în jurul orei 18:20, Poliția Municipiului Orăștie a fost sesizată de o femeie cu privire la faptul că doi bărbaţi necunoscuţi au agresat-o fizic și i-au sustras o borsetă.

La fața locului, în cel mai scurt timp s-a deplasat o echipă operativă, care a identificat partea vătămată, o femeie în vârstă de 64 de ani. Aceasta  a declarat faptul că în timp ce se deplasa spre domiciliu, pe strada Pricazului, a fost imobilizată de doi bărbaţi care trântind-o pe carosabil, i-au sustras prin smulgere o borsetă ce conținea diferite documente și aproximativ 30 de lei.

În cauză, polițiștii Biroului Investigații Criminale au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie, iar în urma cercetărilor i-au identificat pe cei doi prezumtivi autori ai faptei. Aceştia sunt doi tineri în vârstă de 21 de ani, ambii  din Orăştie, iar borseta cu documente a fost recuperată și urmează a fi restituită persoanei vătămate.

În urma administrării probatoriului, față de unul dintre cei doi tineri, polițiștii au luat măsura preventivă a reținerii pe o perioadă de 24 de ore. Cel în cauză a fost  introdus în Centru de Reţinere şi Arestare Preventivă Deva şi urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Orăștie, în vederea luării măsurilor legale.

 

 

IPJ Hunedoara 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.