Agresiune cu repetiție, în Deva

Un bărbat, de 30 de ani, din Deva a fost victima unui grup infracțional. În seara zilei de sâmbătă acesta a fost agresat de trei indivizi care au reușit să-i sustragă telefonul mobil.

În seara zilei de 05.12.2020, în jurul orei 23:00, 3 bărbaţi cu vârste cuprinse între 30 şi 53 de ani, toţi din judeţul Hunedoara, au agresat, în municipiul Deva, un bărbat de 30 de ani, din municipiul Deva, de la care au sustras şi un telefon mobil.
La scurt timp, în zona evenimentului a ajuns un echipaj de poliție, iar unul din bărbaţii care sustrăsese telefonul, l-a lăsat pe masă, persoana vătămată reuşind să și-l recupereze, fără a sesiza poliţiştii cu privire la cele întâmplate.
În jurul orei 23:20, în timp ce se deplasa pe Aleea Transilvaniei, din municipiul Deva, persoana vătămată a fost ajunsă din urmă și acostată din nou de către cei trei bărbaţi. Bărbatul a fost iar agresat, cele 3 persoane reuşind să-i sustragă, de data aceasta, telefonul mobil.
Cei trei bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore de către poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Deva, iar în data de 06.12.2020, Judecătoria Deva a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a unuia dintre cei 3 bărbaţi, ceilalţi doi fiind cercetaţi sub măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile, pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată.

 

IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *