Mult alcool în traficul hunedorean

În data de 21 martie 2022, în jurul orei 11:00, poliţiştii rutieri au oprit în trafic, pe strada 1 Decembrie 1918, din orașul Petrila, autoturismul condus de un bărbat de 50 de ani, din Petrila.

Cel aflat la volan a fost testat  cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de 0,70 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

 

La data de 21 martie 2023, în jurul orei 17:15, polițiștii rutieri au oprit pe DN 68, în localitatea Păclișa, un autoturism care se deplasa spre localitatea Hațeg.

Ca urmare a verificărilor, poliţiştii au stabilit că permisul de conducere al celui aflat la volan, un bărbat bărbat de 50 de ani, din comuna Râu de Mori,  figurează în baza de date ca fiind anulat.

 

La data de 21 martie 2023, în jurul orei 11:35 poliţiştii au oprit în trafic, pe bulevardul  Păcii, din Lupeni, autoturismul condus de un bărbat în vârstă de 46 de ani, din Lupeni, care avea dreptul de a conduce autovehicule suspendat, întrucât în luna februarie 2023 a fost depistat conducând un autoturism sub influența băuturilor alcoolice.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o concentrație de 1,06 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

 

În cauzele prezentate, poliţiştii au întocmit dosare de cercetare penală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *