Alcoolul face ravagii pe șoselele din județul Hunedoara

În data de 08.06.2021, în jurul orei 19:20, Poliția Municipiului Orăștie a fost sesizată despre faptul că, pe strada Mureșului, din Orăștie, s-a produs un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

Poliţiştii care s-au deplasat la fața locului au stabilit, în urma cercetărilor, că un bărbat în vârstă de 45 de ani, din Orăștie (aflat sub influența băuturilor alcoolice), a condus un condus triciclu electric neînregistrat pe strada Mureșului, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a acroșat două autoturisme parcate, pe care le-a avariat.

Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 1,47 mg/l, alcool pur în aerul expirat, iar din verificările efectuate în bazele de date s-a stabilit că  nu posedă permis de conducere.

În urma evenimentului rutier nu au rezultat victime.

 

Tot ieri, în jurul orei 23:30, poliţiştii au oprit în trafic un autoturism care se deplasa pe strada Republicii, din Petrila, din directia Petrila-Lonea, iar la volanul maşinii a fost identificat un bărbat de 40 de ani, din Petrila.

Bărbatul a fost supus unui test cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 1,13 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

 

IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.