Alte două persoane reţinute de poliţiştii hunedoreni în cazul scandalului din Micro 6

Poliţiştii hunedoreni continuă cercetările în cauza privind infracțiunile comise  la data de 18.04.2020, pe strada Batiz, din municipiul Hunedoara. În cadrul dosarului penal întocmit la acea dată s-a dispus deja arestarea preventivă a patru dintre cei bănuiţi de comitere faptelor penale investigate (ultraj, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice).

În urma derulării anchetei penale și a activităților de cercetare desfășurate în cauză, a fost extinsă urmărirea penală faţă de alte 23 de persoane, în sarcina cărora a fost reținută implicarea în săvârșirea infracțiunilor de: tulburarea ordinii și liniștii publice, instigare publică și distrugere.

În cursul zilei de ieri, poliţiştii au luat măsura preventivă a reținerii, pentru 24 de ore, faţă de alte două persoane implicate în respectivele incidente: două femei, în vârstă de 30 şi, respectiv de 39 de ani, din municipiul Hunedoara.

De asemenea, poliţiştii au mai aplicat alte 32 sancțiuni contravenționale (în valoare totală de 49.000 de lei) și două avertismente scrise, pentru nerespectarea prevederilor Ordonanțelor Militare în vigoare.

În cauză, poliţiştii continuă cercetările, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara, în vederea stabilirii circumstanțelor în care au fost comise faptele, a identificării tuturor persoanelor implicate și a luării de măsuri legale faţă de acestea, în funcție de probatoriul existent.

 

 

IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *