Amenințat de persoane mascate și tâlhărit în propria casă

La data de 12.09.2021, în jurul orei  21:35, Poliția Orașului Uricani a fost sesizată de un bărbat de 87 de ani, din localitate, cu privire la faptul că a fost victimă a unei tâlhării.

La fața locului s-a deplasat o echipă operativă, care, în urma cercetărilor,  a stabilit faptul că în data de 12.09.2021, în jurul orei 21:30, persoane mascate (purtând cagulă) au pătruns în locuința bărbatului, situată în localitatea Valea de Brazi (care nu era încuiată), iar în urma amenințărilor cu acte de violență, i-au sustras bărbatului 7.300 de lei.

Bărbatul le-a declarant poliţiştilor că nu a fost agresat fizic, ci doar ameninţat.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată, iar în urma investigațiilor au reuşit identificarea prezumtivilor autori ai infracțiunii de tâlhărie calificată.

Aceştia sunt trei tineri (doi tineri şi o tânără), cu vârste cuprinse între 20 şi 22 de ani, din Lupeni, Aninoasa şi municipiul Vulcan, care au fost reținuți pe o perioadă de 24 de ore. Aceştia au fost depuși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Deva, urmând a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroșani, în vederea luării măsurilor legale.

 

IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *