Amplu proces de dezinfecție la Petroșani

Zeci de muncitori înarmați cu perii, dezinfectanți și detergenți au curățat, astăzi, zona pietonală a municipiului Petroșani. Este cel mai amplu proces de dezinfecție de până acum. Angajații firmei de curățenie stradală și angajații Direcției de Administrare a Domeniului Public și Privat din cadrul Primăriei Petroșani au lucrat pentru a curăța, în profunzime, zona centrului civic.

”Împreună cu firma de salubrizare și cu cei din Primărie, de la DADPP, facem această acțiune de spălare cu detergent a Centrului civic. Vom continua astfel de acțiuni și în alte zone ale municipiului Petroșani. Mâine vom spăla cu detergent aleea care duce la Spitalul de Urgență din Petroșani și, mai departe, săptămâna viitoare, acolo unde sunt puncte sensibile, vom face aceeași operațiune, tocmai cu scopul de a limita pe cât posibil, răspândirea acestui virus. Este un detergent special pentru granit și gresie care se folosește cu acest scop. Am mai spălat Centrul Civic, doar cu apă, este adevărat că nu l-am spălat cu detergent, însă de data aceasta s-a impus să fie spălat și cu detergent. Se și dezinfectează”, a declarat Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petroșani.

Au loc astfel de acțiuni intense pentru a preveni răspândirea infecțiilor cu noul coronavirus. De altfel, județul Hunedoara se află în topul județelor cu cele mai multe îmbolnăviri. Potrivit raportării de astăzi, numărul cazurilor de  hunedoreni infectați cu noul coronavirus este de 212.

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *