Angajații Ministerului de Interne din Hunedoara donatori de viață

Angajații Ministerului de Interne din Hunedoara donatori de viață. Lipsa de sânge este acută în spitalele din România, operațiile au fost amânate nu o dată. De ani buni criza de sânge în spitale a devenit permanentă. Mai puțin de 2% din români donează sânge, iar lipsa de donatori provoacă crize. Angajații Prefecturii județului Hunedoara, polițiști, jandarmi și nu numai au venit în sprijinul pacienților pentru care fiecare picătură de sânge înseamnă o speranță la viață.

 „Este nevoie acută de sânge în județul Hunedoara. Ca atare, ne-am mobilizat şi sperăm că exemplul pe care-l dăm noi va fi îmbrăţişat de cât mai multă lume. Am discutat aceste lucruri şi în cadrul Colegiului Prefectural şi am solicitat ca toate instituţiile din judeţ să se implice în această campanie de conştientizare a populaţiei privind necesitatea acestui act, care, până la urmă, este unul de conştiinţă civică, prin care putem salva multe vieţi, ceea ce ne şi dorim”, este mesajul transmis de prefectul judeţului Hunedoara, Fabius Kiszely.

Zeci de angajaţi ai structurilor ce aparţin de Ministerul Afacerilor Interne din județul Hunedoara, însoțiți de prefectul judeţului Hunedoara, Fabius Kiszely, au donat sânge în cadrul unei acţiuni de conştientizare a populaţiei asupra importanţei acestui gest.

 

Monika BACIU

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *