Anul școlar începe în condiții de siguranță, dar și prudență

Toți directorii unităților de învățământ de pe raza municipiului Petroșani au fost convocați la o întâlnire de Tiberiu Iacob Ridzi, primarul localității. Au fost puse la punct ultimele detalii cu privire la deschiderea noului an școlar. Chiar dacă pentru moment situația epidemiologică generată de pandemia de COVID-19 este sub control autoritățile locale nu vor organiza festivitatea de deschidere a noului an școlar în parcul central.

„Pot să vă asigur că unitățile de învățământ sunt pregătite să primească elevii, s-au efectuat lucrările de igienizare, iar anul școlar va debuta în condiții optime. Administrația publică locală a acordat întregul sprijin și suport directorilor de școli, licee și grădinițe de pe raza localității, iar prin intermediul angajaților DADPP am amenajat curțile unităților de învățământ școlar și preșcolar din Petroșani. Prioritatea noastră, a celor din administrația locală, este ca elevii să își desfășoare activitatea educațională într-un mediu propice, care să le asigure o dezvoltare armonioasă”, a declarat Tiberiu Iacob Ridzi primarul municipiului Petroșani.

Festivitățile de deschidere se vor organiza în curtea școlilor dar vor avea o durată scurtă de timp și cu respectarea măsurilor sanitare impuse de pandemia de coronavirus.

 

Monika BACIU

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.