ApaServ a primit  două amenzi din cauza șantierului din Dimitrov

ApaServ a primit  două amenzi din cauza șantierului din Dimitrov. Autoritățile locale de la Petroșani au anunțat încă de săptămâna trecută că vor aplica amenzi dacă șantierul din cartierul Dimitrov nu va fi “ținut sub control”.

”Am amendat SC APASERV cu 200 de milioane lei vechi pentru deteriorarea zonelor verzi din Cartierul Dimitrov. Amenda este cuprinsă între 1000 și 10.000 de lei și am aplicat amenda maximă pentru lucrările din cele două careuri din Dimitrov”, a informat Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petroșani.

De cealaltă parte, conducerea ApaServ susține că va contesta amenzile.

“În termen de 15 zile avem dreptul să contestăm. Totodată vom verifica modul în care constructorul a efectuat lucrările în cele două zone”, a declarat Cristian Ionică, director general al SC ApaServ Valea Jiului.

Tiberiu Iacob Ridzi a avertizat încă la de la finalul săptămânii trecute operatorul de apă de faptul că la sediul administrației locale au fost înregistrate foarte multe reclamații din partea cetățenilor nemulțumiți de faptul că săpăturile din mai multe zone ale orașului, efectuate în cadrul investițiilor din programul de modernizare a rețelelor de apă și canalizare, generează disconfort din cauza noroiului și distrug zonele verzi.

 

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.