Arcașii hunedoreni, la campionatul național de tir cu arcul

Arcașii hunedoreni au concurat la Campionatul Național de Tir cu Arcul Outdoor găzduit la Iași. Aceștia au reprezentat trei cluburi sportive, și anume CSO Aninoasa, Minerul Aninoasa și SCM Deva.

După cele cinci titluri de campion obținute de curând la Campionatul național de seniori de la Aninoasa, sportivii din Valea Jiului au evoluat la Iași în cadrul competițiilor de copii juniori II și cadeți, reușind să-și aducă în palmares alte  titluri de campioni și două de vicecampioni.

”Rezultatele sunt cele pe care le așteptam, mai ales având în vedere că aceasta este și ultima competiție majoră de tir cu arcul din acest an, pe plan național. Aceste rezultate vin în urma unui an de muncă asiduă și suntem cu toții fericiți că din întregul lor de sportivi cu care ne-am deplasat la Iași, niciunul nu a revenit fără medalie de la această competiție. Avem totuși regretul pierderii titlului de campioni naționali cel puțin la o categorie, unde sportivii noștri s-au clasat pe locurile 2 și, respectiv 3”, spune Viorel Habian, antrenorul arcașilor.

La Campionatul Național de Tir cu Arcul Outdoor de la Iași, Beatrice Miklos și-a adjudecat titlul național la proba ”Olimpic Fete” și, împreună cu Flavius Tănăsescu, un alt titlu național la proba pe echipe mixte Cadeți. Arcașul Flavius Tănăsescu și-a trecut, la rândul său, în palmares, un titlu național la proba ”Olimpic Juniori 2”, un altul, împreună cu Ioan Pușcă, la echipe mixte Juniori 2 și încă un titlu de campion național la echipe ”Cadeți Olimpic”, alături de Denis Habian și Mario Tampu.

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *