Artistul wrs a impresionat din nou audienţa la a doua repetiţie oficială pe scena torineză a Eurovision Song Contest

Artistul wrs a impresionat din nou audienţa la a doua repetiţie oficială pe scena torineză a Eurovision Song Contest. Interpretarea melodiei „Llamame” pe Arena Pala Olimpico a strâns aproape 140 de mii de vizualizări pe canalul de Youtube al Eurovision Song Contest, fiind unul dintre cele mai apreciate momente ale zilei.

„Am primit o mulţime de mesaje pozitive din partea fanilor, organizatorilor şi jurnaliştilor. A fost o nouă zi plină de emoţii, dar răspunsul nu s-a lăsat aşteptat: momentul nostru are deja aproape 140 de mii de vizualizări pe canalul oficial de Youtube al ESC, ceea ce mă motivează şi mai mult să dau absolut totul în concurs”, a declarat wrs, la finalul zilei.

Spectacolul a fost modificat, după ce echipa TVR a avut şedinţe tehnice cu organizatorii, iar aceştia au încercat să pună în aplicare indicaţiile primite în urma primei repetiţii. Deşi mai sunt probleme cu privire la unele cadre alese de producătorii show-lui, reprezentanţii României le-au transmis acestora, punctual, solicitând remedierea lor.

Totodată, concurenţii ediţiei din acest an s-au lovit de o problemă tehnică: scena nu funcţionează aşa cum a fost proiectată. „Soarele” în jurul căruia a fost gândită întreaga construcţie s-a blocat, iar această situaţie afectează show-urile participanţilor la concurs. Din această cauză, România, la fel ca alte ţări, nu poate folosi la potenţialul maxim grafica pregatită special pentru concurs.

După repetiţii, wrs, alături de Iuliana Marciuc, şefa delegaţiei României, au susţinut o conferinţă de presă şi o sesiune foto cu fanii şi jurnaliştii prezenţi la eveniment.

Seara, wrs, alături de reprezentanţii Republicii Moldova, Zdob şi Zdub & Fraţii Advahov, au vizitat şcoala de dans pentru copiii români din Torino – Primo Passo/Grupul Vatra.  Aproape o sută de copii şi tineri s-au adunat pentru a dansa alături de artişti, care au fost asaltaţi de spectatori, pentru fotografii şi autografe.

Publicul din România poate urmări cum a decurs a doua repetiţie a reprezentantului României la ESC 2022 pe scena de la Torino, întâlnirea cu presa, evenimentul organizat la şcoala Primo Passo/Grupul Vatra, dar şi imagini de culise, în programele de ştiri ale TVR şi pe pagina oficială https://www.facebook.com/eurovision.romania/, unde sunt difuzate, zilnic, în exclusivitate, materiale şi transmisiuni live de la Arena Pala Olimpico.

Eurovision debutează cu prima semifinală marţi, 10 mai, la ora 22.00, în direct la TVR 1 şi TVR Internaţional.

Calificat în urma selecţiei naţionale din 5 martie, wrs va urca pe scena Eurovision Song Contest 2022 pe 12 mai, în a doua semifinală a competiţiei, având numărul 13 de intrare în concurs. Alături de România, în a doua semifinală participă: Australia, Georgia, Cipru, Serbia, Finlanda, Azerbaidjan, San Marino, Israel, Malta, Muntenegru, Cehia, Polonia, Belgia, Macedonia de Nord, Suedia, Estonia şi Irlanda. Finala va avea loc sâmbătă, 14 mai şi va fi difuzată în direct şi în exclusivitate la TVR.

 

news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *