Așa nu se mai poate!

Susținerea lui Teodor Meleșcanu, ca Președinte al Senatului de către PSD, dovedește, o dată mai mult, lipsa de respect a Vioricăi Dăncilă și a subordonaților ei pentru instituțiile statului român.

Ministrul de Externe Teodor Meleșcanu a fost remaniat ca necorespunzător exact de către doamna Dăncilă, după dezastrul scrutinului din diaspora. Așadar, după ce a recunoscut că este incompetent, doamna Dăncilă îl propune pe Meleșcanu președinte la Senat! Cu alte cuvinte, orice incompetent este bun de susținut de către PSD pentru orice funcție, dacă are însușiri de trădător și este slugă supusă a camarilei pesediste marca “Dragnea”!

Cât despre Meleșcanu, el a făcut un gest lipsit de orice etică, și nu poți să nu te întrebi de unde au apărut și cum de s-au menținut în funcții importante în stat, astfel de personaje?! Din cauza lui și a PSD, ALDE riscă să rămână fără grup parlamentar la Senat. Mai mult decât atât, trădat din interior pentru niște avantaje de conjunctură, ALDE apare ca o armată de strânsură pe punctul de a fi “ronțăită” de la un capăt de către Dăncilă, și de la celălalt capăt de către Ponta. Ar fi trist și jenant pentru ei un astfel de sfârșit, dar le-ar da o lecție dură și meritată despre faptul că în viață, nu poți merge, și “călare” și “pe jos”, și că trădătorii sunt, de regulă, decimați de către trădători!

PSD a dovedit întotdeauna când a avut puterea că ar face orice și este în stare să plătească orice preț să păstreze controlul instituțiilor! Acum sunt disperați și chiar nu se mai dau în lături de la nimic. Se pretează la amenințări, promisiuni, negocieri “pe sub masă”, toate având scopul să achiziționeze parlamentari “la bucată”.

PNL, cel mai puternic partid al opoziției, pledează pentru susținerea candidatului nostru de către toate partidele de opoziție, în funcția de Președinte al Senatului, aceasta fiind unica soluție pentru a pune, practic, în acord structura de conducere a acestei camere cu realitatea unei noi majorități politice.
Sigur că negociem și noi, dar fără șantaj și înțelegeri oculte!

Iar nivelul subteran la care au dus PSD-ALDE comportamentul clasei lor politice este revoltător pentru orice om onest din România. Țara este ținută prizonieră într-o plasă țesută din incompetență, prostie și corupție! Nu se poate să-i mai tolerăm pe actualii deținători ai puterii, căci cu ei în fruntea țării ne sinucidem din punct de vedere economic, social și moral !

Eleonora-Carmen Hărău
senator PNL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.