Asfaltări la Băcia

Vremea primăvăratică a prelungit lucrările de investiții din majoritatea localităților ale județului Hunedoara. La Băcia, constructorii profită de vremea bună și au demarat noi lucrări, realizate din fondurile administrației locale.

Este vorba de asfaltarea Drumului Comunal, DC 50 B, ale cărui lucrări au început astăzi 11 noiembrie 2019. DC 50 B începe cu tronsonul 1 de la km 0+000 lângă magazinul Totalitaris din Tâmpa, trece pe lângă bălțile de pescuit și iasă in Drumul Național DN 66. Continuă apoi cu tronsonul 2 din DN 66 spre Fabrica Jav Zegrean km 2+336, până la intersecția cu DC 50 Băcia – Petreni. A început turnarea primului strat de asfalt pe primul tronson ce trece pe la bălți și de asemeni au început și lucrările de profilare a tronsonului 2, unde urmează apoi pietruirea acestuia înainte de asfaltarea finală”, arată autoritățile locale din comuna Băcia.

Lunginea totală de drum asfaltat va fi de 3,753 km. Se va turna apoi al doilea strat de asfalt, după care drumul va fi marcat longitudinal cu vopsea albă.

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *