Asociația Suflete din Lumină vă invită la spectacolul organizat la Teatrul de Artă din Deva

Avem deosebita plăcere de a vă invita la un mic dar deosebit, spectacol organizat de asociația noastră în colaborare cu câteva cadre didactice ale Centrului de Pedagogie Curativă Simeria, cu ocazia Zilei Internaționale a persoanelor cu dizabilități, luni 3 decembrie, ora 12:00 la Teatrul De Artă – Deva. Intrarea este liberă.

Această asociație a fost înființată de curând prin colaborarea a trei mămici de copii speciali, Ionel Oana, Raus Camelia și Cizmaș Cristina, având ca principal obiectiv venirea în întâmpinarea nevoilor persoanelor cu dizabilități, în special a copiilor, prin organizarea a diverse programe, spectacole și acțiuni.

Ne dorim prin acțiunile noastre să fim un sprijin pentru aceste persoane și pentru familiile acestora.

Marcând Ziua Internațională a persoanelor cu dizabilități ne dorim atât să creștem nivelul de conștientizare și integrarea acestor persoane în societate, cât și să aducem puțină bucurie în sufletele unor copii cu nevoi speciale care din păcate se lovesc mult prea des de respingere și stigmatizare din partea societății!

Pe lângă acest spectacol, asociația noastră a început și un program special pentru copiii cu dizabilități, cu ajutorul antrenorului Heghedus Mihai, intitulat Terapie prin mișcare! Este vorba de un antrenament sportiv (baschet), adaptat nevoilor acestor copii. Programul se desfășoară în sala de baschet de la liceul Auto, în fiecare vineri de la ora 14:00 și sâmbătă ora 13:30.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *