ASTĂZI: 30 de minute de așteptare la podul peste Mureș de la Șoimuș – fotografii ora 10:30

ASTĂZI: La sensul giratoriu din comuna Șoimuș, la intrarea-ieșirea de pe autostrada A1 Deva-Orăștie și pe podul peste Mureș, traficul continuă să fie îngreunat. Timpul de așteptare în coloană este de aproximativ 30 de minute. Circulația autovehiculelor se face pe un singur fir pe podul de peste Mureș, alternativ, la indicațiile piloților de trafic. Pentru cei care vin dinspre Deva spre pod, coloana de mașini se întinde mai jos de Izvorul Decebal, până în dreptul benzinăriei Lukoil. De asemenea, la ieșirea de pe autostradă, coloana ajunge la aproximativ 2 kilometri.

Reamintim că începând de ieri, timp de cel puțin 10 zile, vor fi instituite restricții de trafic pe DN 76, în zona intrării și ieșirii de pe Autostrada A1, în zona podului peste râul Mureș de la Șoimuș.

”În perioada 18.07 – 28.07.2017, în intervalul orar 06.00 – 20.00, vor fi instituite restricții de circulație pe D.N. 76, pe sectorul de drum cuprins între intersecția cu A1 și podul de peste râul Mureș, pentru definitivarea lucrărilor de modernizare /reabilitare a acestui sector rutier”, se arată într-un comunicat al IPJ Hunedoara.

Conform polițiștilor, restricțiile de circulație se vor institui doar pe timpul zilei. Traficul se va desfășura alternativ, pe o bandă de circulație, și va fi dirijată prin piloți de trafic.

Poliția rutieră recomandă șoferilor să folosească următoarele rute alternative:

–  D.N. 7 Arad – Deva – Simeria – Simeria Veche – autostrada A1;

–  Autostrada A1- Simeria Veche – Deva – Săcămaș – Arad;

 

Alin Bena

alin.bena@gmail.com

bena has 103 posts and counting.See all posts by bena

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *