În atenția instituțiilor care eliberează adeverințe de venit pentru solicitanții dreptului la indemnizația pentru creșterea copilului

Direcția de Asistență Socială Deva aduce la cunoștința instituțiilor publice și private care întocmesc și eliberează adeverințe de venit (Anexa nr. 2 – Ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 111/2010) persoanelor care au dreptul la indemnizație pentru creșterea copilului să procedeze la verificarea și corelarea datelor din situațiile privind veniturile, comunicate către Agenția Națională a Finanțelor Publice (Declarația 112) și veniturile nete, menționate efectiv în adeverința de venit eliberată, astfel încât să nu se înregistreze neconcordanțe cu privire la veniturile realizate de solicitantul documentului.

În cazul în care se înregistrează neconcordanțe cu privire la veniturile realizate, acest fapt conduce la nepunerea în plată a dreptului la indemnizația pentru creșterea copilului.

Informații suplimentare se pot obține la Direcția de Asistență Socială Deva (str. I.L. Caragiale, nr. 4, telefon 0254.218.030), de luni până joi, între orele 8:00-16:30, și vineri, între orele 8:00-14:00.

 

Biroul de presă

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *