Aţi văzut-o?

La data de 21.01.2021, în jurul orei 12:45, Poliția Stațiunii Geoagiu a fost sesizată de o femeie din localitate cu privire la faptul că, la data de 20.01.2021, în jurul orei 10:00, fiica sa, SĂRARIU BIANCA ELENA (foto), în vârstă de 17 ani,  a plecat voluntar de la domiciliul sau din Geoagiu și nu a mai revenit.

În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că minora a mai plecat voluntar de la domiciliu în cursul anului 2020, fiind găsită într-o localitate aparținătoare orașului Geoagiu.

Minora prezintă următoarele semnalmente: 1,55 m înălțime, ochi căprui, constituție robustă, păr negru, lung până la nivelul umerilor, despletit, fără semne particulare, cicatrici sau tatuaje. La data plecării voluntare, aceasta era îmbrăcată cu un pulover din material textil de culoare maro, trei sferturi, colanți negri, cu linii longitudinale albe pe toată lungimea piciorului, iar în picioare era încălțată cu o pereche de teniși de culoare roz.

În urma  primirii sesizării, poliţiştii au demarat o serie de cercetări şi  activități de căutare, în vederea depistării minorei, faţă de care a fost solicitată măsura urmăririi naţionale.

În acets caz, poliţiştii continuă activităţile de căutare şi le solicită tututror celor care deţin informaţii utile anchetei, să apeleze de urgenţă Poliţia la numărul unic 112.

 

IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *