Aţi văzut-o?

În data de 16.09.2021, în jurul orei 20:10, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Hațeg au fost sesizați prin plângere de un bărbat din orașul Hațeg  despre faptul că fiica sa, OPREAN GINA TATIANA, în vârstă de 17 ani (foto), din  orașul Hațeg, în data de 16.09.2021, în jurul orei 12.00, a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit.

În urma sesizării, polițiștii Formaţiunii de Investigaţii Criminale Hațeg  au demarat cercetări şi au stabilit faptul că minora, în data de 16.09.2021, în jurul orei 12.00, a plecat voluntar de la domiciliu, fără a comunica familiei unde intenționează să meargă și nici când va reveni. Membrii familiei au precizat că nu cunosc ce obiecte vestimentare purta minora în momentul plecării voluntare.

Semnalmente: înălțime 1,60 m, greutate aprox. 50 kg., constituție atletică, față ovală, ochi căprui, păr șaten, lung.

Din momentul primirii sesizării, poliţiştii hunedoreni au demarat activităţi specifice în scopul depistării minorei, care fost dată în urmărire naţională.   Poliţiştii continuă activităţile investigative şi căutare şi le solicită tuturor celor care deţin informaţii utile anchetei, să apeleze de urgenţă Poliţia la numărul unic  112.

 

 

IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *