Aţi văzut-o?

În data de 22.09.2021, în jurul orei 21:30,  Poliția Municipiului  Hunedoara a fost sesizată de către o femeie din municipiul Hunedoara despre faptul că fiica sa,  Stanca Denisa Rodica (foto), în vârstă de 15 ani, în data de 22.09.2021, în jurul orei 08.00, a plecat la școală în oraș Călan, iar de la ora 14.30, oră la care trebuia să ajungă la domiciliu, în Hunedoara, nu mai știe nimic despre ea. Mama minorei a mai declarat că aceasta a mai fost plecată voluntar de la domiciliu recent (în data de 30.08.2021).

Semnalmente: înălțime de 1,65 metri, greutate aproximativ 56 kg, păr șaten, lung, ochi căprui, constituție robustă, fără tatuaje sau alte semne distinctive.

La momentul plecării, minora era îmbrăcată cu o bluză de culoare vișinie, peste care purta un hanorac de culoare albă, pantaloni tip jeans de culoare neagră, cu model cu rupturi şi pantofi sport culoare albă cu roz.

Din momentul primirii sesizării, poliţiştii hunedoreni au demarat activităţi specifice în scopul depistării minorei, care fost dată în urmărire naţională.   Poliţiştii continuă activităţile investigative şi căutare şi le solicită tuturor celor care deţin informaţii utile anchetei, să apeleze de urgenţă Poliţia la numărul unic  112.

 

IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *