Ați văzut-o?

În data de 13.10.2021, în jurul 21:10, Poliția Municipiului Orăștie a fost sesizată de reprezentanta unei Case Familiale din Orăștie cu privire la faptul că, în jurul orei 20:30, minora Nagy Andreea Ioana, în vârstă de 15 ani  (foto) a părăsit instituția fără acordul educatorilor, plecând într-o direcție necunoscută.

La data plecării voluntare din centru, minora purta ca următoarele articole vestimentare:  încălțăminte tip adidas de culoare alb cu galben-fluorescent, cu talpă înaltă, pantaloni tip jeans, slim, de culoare neagră, haină tip geacă de culoare verde, tricou de culoare roz, cu fermoar în zona pieptului.

Minora prezintă de asemenea următoarele semnalmente: 1.50-1.60 m înălțime, păr vopsit de culoare roșcată, un tatuaj pe mâna dreaptă, în zona pumnului, cu inscripția ”AMADOR” iar pe mâna stângă are tatuată o dată de naștere.

Din verificările efectuate, există indicii cu privire la faptul că minora în cauză are o relație de concubinaj cu un tânăr din municipiul Hunedoara, la care este posibil să fi plecat.

 

IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *