Aţi văzut-o?

Update 8 mai 2020: Femeia a fost găsită de polițiști, cu sprijinul colegilor IPJ Arad, într-o comună din jud. Arad, la locuința unei rude. Acesta refuză sa revină la domiciliul conjugal.


În data de 04.05.2020, poliţiştii Postului de Poliţie Vorța au fost sesizați de un bărbat de 47 de ani, din comuna Vorța, cu privire la faptul că, în noaptea din 02/03.05.2020, soția sa, IVAN VALERIA IULIANA, de 34 de ani (foto), a plecat de la domiciliul conjugal şi nu a mai revenit.

Semnalmente: înălțime 1,60-1,65 m, constituție normală, ochi căprui, păr roșcat, față ovală, buze normale ten închis, avea o cicatrice la nivelul obrazului (nu se cunosc elementele de îmbrăcăminte de la momentul plecării acesteia).

În urma sesizării, poliţiştii au demarat deîndată o serie de activități investigative şi de căutare, în vederea depistării femeii, cu privire la care a fost solicitată şi măsura urmării naţionale.

Poliţiştii continuă activitățile necesare depistării celei în cauză  şi le solicită celor care deţin informaţii utile anchetei, să se adreseze celei mai apropiate unități de poliţia sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

 

IPJ Hunedoara

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *