Aţi văzut-o?

În data de 14.12.2020, în jurul orei 23:30, la sediul Poliției Municipiului Hunedoara s-a prezentat un bărbat în vârstă de 61 de ani, din Hunedoara, care a  reclamat faptul că, în data de 14.12.2020, în jurul orei 17:00, a fost sunat din Germania de către fiul său, care i-a relatat faptul că a sa concubină,  BURCEA GETA (foto), în vârstă de 32 de ani,  a plecat, în jurul orei 12:00, din Germania împreună cu un bărbat de 37 de ani și se îndreptă cu un autoturism spre România (unde nu a mai ajuns).

Din cele declarate de către hunedorean a reieşit faptul că fiul acestuia a reclamat dispariția concubinei şi la o secţie de Poliție din Germania.

Semnalmente: Burcea Geta are în jur de 1,62 metri înălțime, în jur de 60-65 kg., ten deschis la culoare, ochi albaștri, păr lung, șaten, prins în coc la spate, doi negi pe suprafața obrazului stâng. Nu se cunoaște cu ce era îmbrăcată la momentul plecării din Germania.

Poliţiştii au demarat activităţi investigative în acest caz, care au inclus darea în consemn la frontieră și în urmărire națională a femeii şi a însoţitorului său, în vârstă de 37 de ani.  Persoanele care deţin informaţii utile anchetei, sunt rugate să sesizeze cea mai apropiată uniate de Poliţie sau să apeleze numărul de urgenţă 112.

 

IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *