Ați văzut-o? Fata de 16 ani era instituționalizată și nu s-a mai întors

În data de 23.06.2021, în jurul orei 17:10, Poliția Orașului Uricani a fost sesizată de către reprezentanta unei case de tip familial din Uricani despre faptul că minora STOICA ALEXANDRA CARMEN (foto), în vârstă de 16 ani, a plecat de la casa de tip familial din orașul Uricani (unde era instituţionalizată), în data de 23.06.2021, în jurul orei 07:00, şi  nu a mai revenit.

Minora  are următoarele semnalmente: înălțime 1,64 m, greutate aproximativ 60 kg., păr șaten, tuns lung, ochi căprui, față ovală. La data aplecării voluntare era îmbrăcată cu hanorac negru, pantaloni jeans gri, purta pantofi sport de culoare albă, cu șireturi roz și avea un rucsac albastru.

Minora a mai fost plecată voluntar de la centrul de plasament din Uricani în repetate rânduri și a fost găsită pe raza orașelor din Valea Jiului, pe raza municipiului Hunedoara, dar și pe raza județului Timiș.

În urma sesizării, poliţiştii au constituit o echipă operativă care desfăşoară activităţi specifice în vederea identificării minorei, în urma verificărilor existând indicii că aceasta ar fi plecat spre municipiul Timișoara.

Poliţiştii continuă activităţile de căutare şi le solicită tuturor celor care deţin informaţii utile anchetei, să apeleze de urgenţă Poliţia la numărul unic 112.

 

IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.