Au fost aprobate tarifele la patinoarul din Deva. Elevii și studenții au acces gratuit

Începând din această săptămână, doar elevii și studenții deveni vor mai avea acces gratuit la patinoar. Luni, în ședința ordinară a Consiliului Local Deva, unul dintre proiecte de hotărâre, votate și dezbătute de către aleșii locali, a fost aprobarea tarifelor pentru patinoarul artificial din Deva. În proiect se arată că, pe toată perioada funcționării, copiii, elevii și studenții cu domiciliul stabil în municipiul Deva beneficiază de acces gratuit la patinoar.

Consilierul local, Răzvan Mareș, a propus un amendament prin care și închirierea patinelor de către copii să fie gratuită. Primarul Devei, Florin Oancea, a fost de acord cu această propunere, iar atât amendamentul cât și proiectul a fost votat în unanimitate de către aleșii locali.

 „Până în luna februarie toții copii vor intra gratuit. Am fost de acord și cu acel amendament al consilierului Mareș prin care propunea ca și închirierea patinelor să fie gratuită  pentru copii. Putem suporta de la bugetul local și cred că avem obligația de a sprijini copiii care doresc să petreacă timpul liber în aer și să facă mișcare. Practic, pe toată perioada iernii până la mijlocul lunii februarie, cei care doresc să patineze, mă refer aici la copii, la elevi în general, pot patina gratuit.” A declarat primarul Devei, Florin Oancea, la finalul ședinței.

Accesul gratuit al copiilor, elevilor și studenților cu domiciliul stabil în municipiul Deva se realizează astfel:

  1. Copiii preșcolar în baza cardului Aqualand emis de Primăria municipiului Deva;
  2. Copiii școlari cu vârsta până la 14 ani pe baza cardului Aqualand sau a carnetului de elev;
  3. Copiii școlari cu vârsta peste 14 ani și studenții pe baza cardului Aqualand sau a carnetului de elev/student.

Paul Muntean

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.