Au inceput înscrierile la Concursul Național De Pian „Musica Mundi” – concursul cu cel mai valoros premiu

Au inceput inscrierile la Concursul National De Pian „Musica Mundi” – concursul cu cel mai valoros premiu – o pianina Perzina de 4500 euro!

In perioada 7-9 Iunie va avea loc Editia a V-a a Concursului National de Pian „Musica Mundi”, un concurs unic in Romania prin anvergura si valoarea premiilor. Marele Premiu al Concursului este o Pianina Acustica Marca Perzina, in valoare de 4500 de euro. Premiul este oferit de Casa Pianelor Boem & Bol, cel mai mare magazin de piane acustice din Romania. Inscrierile se pot face pana la data de 4 Iunie.

Competitia este organizată de Casa Pianelor Boem & Bol (www.casapianelor.ro), impreuna cu Scoala de Muzica Boem Club (www.boemclub.ro) si va avea loc la Casa Pianelor Boem & Bol, Sediul Dorobanti, Intrarea Bitolia, nr.65, Sector 1, Bucuresti.

Concursul se adreseaza elevilor si profesorilor din sistemul preuniversitar (invatamant preșcolar, primar, gimnazial si liceal), Secțiuni – pian amatori, pian complementar, pian principal, pian 4 mâini, Niveluri – începător, avansat (pe clase și ani de studiu).

Repertoriul: 2 piese diferite ca stil, epoca, gen, forma, caracter. Minutaj prescolari: 4 min, primar 6 min, gimnazial 10 min, liceal 14 min. Pentru secțiunea pian amatori, pian complementar și pian la 4 mâini se accepta reducțiile și se poate cânta de pe partitură. Pentru secțiunea Pian Principal se cantă din memorie. Toți participantii vor canta fara repetitii.

Participanții vor putea câștiga premii surpriză, diplome și medalii. Juriul concursului va fi format din personalități din domeniul pianului, muzicieni, experți in domeniu si profesori de pian. Toate informatiile referitoare la concurs se gasesc in Regulamentul Concursului: https://boemclub.ro/regulament-2019-concursul-national-de-pian-musica-mundi/

Concursul Național de Pian „Musica Mundi” își propune să sprijine dezvoltarea muzicală în România și studiul pianului, incurajând cât mai mulți copii și tineri în aprofundarea tainei pianului. Fiind un instrument armonic complex, studiul pianului presupune din partea tinerilor interpreți studiu individual intens, consecvență, răbdare și voință, dezvoltându-le în același timp abilitățile cognitive, senzitiv-motrice și creative artistice.

„Ne propunem să recompensăm talentele pianistice din România, la acest concurs participând cei mai talentați copii din școlile și liceele de muzică din țară, care studiază pianul de placere sau de performanță”, afirmă Claudia ATANASOAE, director Casa Pianelor Boem & Bol.

Ediția anterioară a Concursului Național de Pian  Musica Mundi a adunat pe perioada celor 3 zile de competiție peste 200 de copii și tineri care studiază pianul și un cumul record de premii: 8000 euro.

Pentru mai multe detalii și înscrieri: office@casapianelor.ro Tel: 0785 442 284

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.