Au început lucrările la cea mai nouă bază sportivă

Au început lucrările la cea mai nouă bază sportivă. Este vorba de baza sportivă Jiul de la Petroșani. Lucrările au demarat în forță, iar aici va fi realizată o modernă bază sportivă cu 500 de locuri.

„Au început lucrările la noua bază sportivă unde va fi realizat un teren de fotbal cu suprafață artificială cu 500 de locuri în tribună și instalație de nocturnă”, a declarat Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petroșani.

Noua bază sportivă va avea un teren de fotbal cu gazon artificial pentru antrenamente, care este omologat inclusiv pentru competiții, prevăzut cu instalație de nocturnă, un alt teren amenajat pentru handbal, baschet și alte sporturi de acest fel, o tribună cu 500 de locuri și o clădire anexă, cu spații pentru vestiare, băi și alte facilități sportive. Practic, lucrările se întind pe o suprafață de peste 13.500 de metri pătrați în incinta Bazei Sportive „Petre Libardi” de la Petroșani, iar edilul din Petroșani le consideră deosebit de importante, în mod special pentru copii și tineret.

Investiția face parte din lotul celor 400 de terenuri de sport pe care CNI le construiește în cadrul Programului Național Euro 2020.

 

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.