Au pus în pericol circulaţia pe drumurile publice

La data 20.12.2020, în jurul orei  23:50, poliţiştii au oprit în trafic un bărbat în vârstă de 47 de ani, din Deva, care a condus un autoturism în zona Piața Gării, din Deva. Conducătorul autoturismului a fost supus testării cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,79 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

 În data de 19.12.2019, la ora 15:13, poliţiştii au fost sesizaţi despre faptul că un bărbat care conducea un tractor pe raza comunei Sarmizegetusa, a lovit gardul unei gospodării,  provocând pagube materiale.

 Echipa de intervenţie care s-a deplasat la faţa locului a constatat  faptul că cel în cauză, un bărbat în vârstă de 36 de ani, din comuna Sarmizegetusa, consumase băuturi alcoolice, înainte de a urma la volan. Acesta a  fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat  o valoare de 1,59 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 În urma verificării în bazele de date ale Poliției Române, poliţiştii au  constatat faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere, iar tractorul nu este înmatriculat sau înregistrat în circulație .

La data de 19.12.2020, în jurul orei  14:00  polițiștii din cadrul Poliției Oraș Hațeg, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe DN 66, în afara localității Bretea Strei, au observat un autoturism ieșit în decor, pe partea dreaptă a sensului de deplasare Hațeg – Călan (în urma evenimentului rutier nu au rezultat victime).

 Conducătorul auto, un bărbat de 45 de ani, din  orașul Călan,  a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de 0,49 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

În data de 19.12.2020, la ora 21:46, poliţiştii au oprit în trafic, pe DJ 668D, în localitatea Băcia, autoturismul condus de un bărbat în vârstă de 44 de ani, care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma testării, aparatul etilotest a indicat  valoarea de 0,41 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

În data de 19.12.2020, la ora 18:41, poliţiştii au fost sesizați  despre faptul că pe bulevardul Mihai Viteazu, din Vulcan, a avut loc o tamponare.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție care i-a identificat conducătorii auto implicaţi în evenimentul rutier şi au stabilit că unui dintre aceştia, un minor în vârstă de 16 ani, din municipiul Vulcan, deşi nu poseda permis de conducere, a condus autoturismul care a tamponat în partea din spate cealaltă maşină.

În data de 19.12.2020, în jurul orei  00:25, poliţiştii  au oprit  în trafic, pe strada Cloșca, din oraşul  Simeria, autoutilitara condusă de un bărbat de 35 de ani,  care nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.  În urma testării conducătorului autoutilitarei, aparatul a indicat valoarea de 0,38 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

 

În cauzele prezentate, poliţiştii au întocmit dosare de cercetare penală.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.