Au pus în pericol circulaţia pe drumurile publice

La data de 20 martie a.c., în jurul orei 10:45, polițiștii Biroului Rutier Deva au depistat în trafic în tânăr în vârstă de 20 ani, din orașul Simeria, care conducea un autoturism pe DN7, în localitatea Sântuhalm, fără a poseda permis de conducere, iar în urma verificării în bazele de date, poliţiştii au stabilit că plăcuțele de înmatriculare montate pe maşină erau atribuite unui alt autovehicul.

Totodată, tânărul a fost sancționat contravențional pentru I.T.P. expirat,  lipsă  poliță  R.C.A.,  lipsă dotări și avarii nedocumentate.

Faţă de tânăr, poliţiştii au dispus luarea măsurii preventive a reținerii, pentru 24 de ore, acesta fiind depus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv Deva.

 

În data de 18 martie 2022, la ora 19:50, Poliția Orașului Simeria a fost sesizată de un bărbat cu privire la faptul că un autovehicul a intrat în coliziune cu un alt autoturism, parcat pe strada Gheorghe Doja, din orașul Simeria.

Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au identificat  un bărbat de 33 de ani, din comuna Rapoltul Mare, cu privire la care au stabilit că a condus autoturismul implicat în tamponare, deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

În urma testării bărbatului, aparatul etilotest a indicat o concentrație de 0,68 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

 

 În cauzele prezentate, polițiștii au întocmit dosare de cercetare penală.    

 

IPJ Hunedoara

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.