Au pus în pericol circulaţia pe drumurile publice hunedorene

La data de 28.09.2020, în jurul orei 01:50, poliţiştii au oprit în trafic un minor în vârstă de 17 ani, din comuna Șeica Mică, judeţul Sibiu, care conducea un autoturism pe Calea Zarandului, din Deva, fără a poseda permis de conducere.

Minorul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,26 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, în urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că autoturismul condus de minor avea I.T.P. expirat.

 La data 28.09.2020, în jurul orei 02:45, un bărbat în vârstă de 38 ani, din municipiul București, a fost depistat de poliţişti în trafic, în timp ce conducea un autoturism pe Calea Zarandului, din municipiul Deva. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că bărbatul avea dreptul de a conduce autovehicule suspendat.

 La data 27.09.2020, în jurul orei  08:30, polițiștii au depistat în trafic, pe raza orașului Aninoasa, un tânăr de 29 de ani,  din  Petroșani, care conducea un autoturism fără a poseda poliță de asigurare validă şi fără a poseda permis de conducere.

La data 27.09.2020, în jurul orei 03:50, un bărbat în vârstă de 31 de ani, din municipiul Deva, a fost depistat de poliţişti în trafic, în timp ce  conducea un  autoturism pe strada Scărișoara, din Deva.  Conducătorul auto a fost supus testării cu aparatul alcooltest, care a indicat valoarea de 0,42 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

În data de 26.09.2020, în jurul orei poliţiştii au depistat în trafic un bărbat de 33 de ani, din municipiul Hunedoara, care conducea un  autoturism pe strada Mihai Viteazu, din municipiul Hunedoara.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că, bărbatul  nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar în urma testării, aparatul etilotest a indicat o valoare de 0,44 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

 

În toate cazurile, poliţiştii au întocmit dosare de cercetare penală.

 

 

IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.