Au pus în pericol circulaţia pe drumurile publice hunedorene

În data de 13.11.2020, la ora 21:20, poliţiştii Secției de Poliție Rurală Hațeg  au depistat un bărbat în vârstă de 52 de ani, din  comuna Răchitova, care  conducea un autoturism pe DC 83, între localitățile Reea și Păclișa. În urma testării bărbatului cu aparatul alcooltest, a rezultat o concentraţie de 0,44 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

În data de 14.11.2020, în jurul orei 10:45, poliţiştii au oprit în trafic, pe raza orașului Aninoasa, un bărbat în vârstă de 48 de ani, din municipiul Vulcan, care  conducea pe DN66A o autoutilitară care nu avea poliță de asigurare validă.

În urma verificărilor în bazele de date, poliţiştii au stabilit că şoferul avea dreptul de a conduce autovehicule suspendat.

În data de 15.11.2020, în jurul orei 22:15, poliţiştii au fost sesizați cu privire la faptul că un autoturism se deplasează haotic pe Strada Tudor Vladimirescu, din municipiul Lupeni.

Autoturismul în cauză a fost oprit în trafic de către poliţişti, pe strada Tudor Vladimirescu, iar la volanul autoturismului a fost identificat un tânăr de 21 de ani, din oraşul Uricani. Tânărul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind pozitiv: 0,42 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, poliţiştii au mai constat că tânărul avea dreptul de a conduce autovehicule suspendat, iar autoturismul pe care îl conducea avea expirate atât inspecția tehnică periodică, cât și polița R.C.A..

La data de 15.11.2020, în jurul orei 02:30, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Hațeg au oprit în trafic un autoturism care se deplasa pe bulevardul  Nicolae Titulescu, din  Hațeg.

Conducătorul auto, un bărbat în vârstă de 42 de ani, din municipiul Hunedoara, a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de 0,62 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat faptul că bărbatul  nu deține permis de conducere.

În toate cazurile prezentate, poliţiştii au întocmit dosare de cercetare penală.

 

IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *