Au pus în pericol circulaţia pe drumurile publice hunedorene

La data de 10.04.2021, în jurul orei 22:50, poliţiştii din cadrul  Poliției Orașului Hațeg au oprit în trafic,  pe strada Râul Mare, din orașul Hațeg, autoturismul condus de un tânăr de 20 de ani, din comuna Sântămăria Orlea.

În urma verificării în bazele de  date, poliţiştii au stabilit că tânărul nu posedă permis de conducere.

În data de 11.04.2021, în jurul orei 03:40, poliţiştii rutieri au depistat în trafic o femeie de 32 de ani, din municipiul Hunedoara, care conducea un autoturism pe strada Libertății, fără a poseda permis de conducere. În cazul femeii, aparatul etilotest a indicat o valoare  de 0,90 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

La data de 11.04.2021, în jurul orei 15:45, polițiștii rutieri au depistat în trafic un bărbat în vârstă de 41 de ani, din municipiul Deva, care conducea un autoturism cu număr provizoriu de înmatriculare fals (atribuit unui alt autovehicul). În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit, de asemenea, că bărbatul nu  posedă permis de conducere.

La data de 11.04.2021, în jurul orei 23:50, polițiștii rutieri au depistat în trafic un tânăr în vârstă de 27 de ani, din orașul Uricani, care conducea un autoturism pe Calea Zarandului, din Deva, deşi consumase băuturi alcoolice.  În urma testării tânărului,  aparatul alcooltest a indicat un rezultat de 0,79 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

Fiind condus la o unitate medicală din Deva, tânărul a refuzat recoltarea de probe biologice de sânge, procedură necesară  stabilirii alcoolemiei, iar în urma verificărilor în bazele de date, poliţiştii au  constatat că cel în cauză  nu deține nici permis de conducere.

La data de 11.04.2021, în jurul orei  21:05, poliţiştii au oprit în trafic, pe strada Mihai Eminescu, din  Hațeg, autoturismul condus de un bărbat în vârstă  de 57 de ani, din orașul Hațeg.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat un rezultat de 1,17 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

În data de 12.04.2021, în jurul orei  00:40, poliţiştii au  depistat în trafic, pe strada 1 Decembrie,  din oraşul Simeria, autoturismul condus de un bărbat de 45 de ani, din Simeria.

În urma testării cu aparatul etilotest a șoferului autoturismului,  a rezultat o concentraţie  de 0,77 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

 

 În toate cauzele prezentate, poliţiştii au  întocmit dosare de cercetare penală.

 

IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *