Au pus în pericol circulaţia pe drumurile publice hunedorene

În data de 11.06.2020, în jurul orei 10:00, poliţiştii au oprit în trafic, pe raza orașului Aninoasa, un tânăr de 27 de ani, din Petroșani, care conducea un autoturism pe DN66A, deşi avea dreptul de a conduce autovehicule suspendat.

Cu ocazia audierilor, un pasager din autoturism (în vârstă de 28 de ani, din judeţul Gorj) a declarat că el a condus autoturismul respectiv. Prin urmare, față de tânărul de 28 de ani, poliţiştii s-au sesizat din oficiu pentru săvârșirea infracțiunii de mărturie mincinoasă, în timp ce faţă de tânărul  de 27 de ani se vor efectua cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

În data de 11.06.2020, în jurul orei 14:20, poliţiştii au fost sesizați telefonic cu privire la faptul că, pe o stradă din  Petroşani, a avut loc un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

La fața locului s-a deplasat un echipaj rutier care a stabilit, în urma cercetărilor, că un tânăr de 26 de ani, din municipiul Petroșani, în timp ce conducea o autoutilitară, nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea unei manevre de viraj spre dreapta și a acroșat un autoturism parcat pe strada respectivă. În urma testării tânărului cu aparatul etilotest, a rezultat o concentraţie de 0,41 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

În data de 11.06.2020, în jurul orei 21:30, poliţiştii au oprit în trafic, strada Teiului, din Petroşani, autoturismul condus de o tânără de 22 de ani, din municipiul Vulcan. În urma verificărilor în bazele de date, poliţiştii au constatat faptul că tânăra nu posedă permis de conducere.

 

În toate cauzele, poliţiştii au întocmit dosare de cercetare penală.

 

 

IPJ Hunedoara

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *