Au pus în pericol circulaţia pe drumurile publice hunedorene

În data 04.08.2021, în jurul orei 20:45, poliţiştii au observat un autoturism care se deplasa pe bulevardul  Decebal, din municipiul Deva, fiind condus  de un bărbat de 49 de ani, din municipiul Brad, care a încălcat marcajul longitudinal, format dintr-o linie dublă continuă, efectuând un viraj la stânga,  motiv pentru care autoturismul a fost oprit pentru verificări.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii au constatat că numerele provizorii de înmatriculare ale autoturismului aveau valabilitatea expirată.

La data 05.08.2021, în jurul orei 00:40, poliţiştii din cadrul Poliției Municipiului Deva au observat un autoturism care se deplasa sinuos și fără a folosi luminile de întâlnire pe bulevardul Decebal, din Deva.  Autoturismul a fost oprit prin folosirea  semnalele acustice și luminoase din dotarea autospecialei de poliție, iar conducătorul auto, un  bărbat de 41 de ani, din municipiul Deva, a fost supus testării cu aparatul alcooltest, rezultând valoarea de 0,58 mg/l, alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i s-au recoltat mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În ambele cauze, poliţiştii au întocmit dosare de cercetare penală.

 

 

IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *