Au pus în pericol circulaţia pe drumurile publice hunedorene

În data de 08.07.2021, în jurul orei 21:45, poliţiştii au fost sesizaţi despre faptul că la intersecția DN 66 cu DN 66 A, pe raza municipiului Petroşani,  a avut loc un eveniment rutier soldat cu pagube materiale, în care au fost implicate 3 autovehicule.

Poliţiştii  rutieri care s-au deplasat la fața locului au  stabilit faptul că unul dintre conducătorii auto implicaţi în tamponare, un bărbat de 31 de ani, din Uricani, consumase băuturi alcoolice, în cazul său aparatul etilotest indicând o valoare de 0,64 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

La data de 09.08.2021, în jurul orei 01:20, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Hațeg au oprit în trafic, pe strada Tudor Vladimirescu, din Hațeg, autoturismul condus de un bărbat în vârstă de 35 de ani, din comuna Băuțar, judeţul Caraș-Severin.

În urma verificărilor în baza de date, poliţiştii au  stabilit faptul că bărbatul  nu deține permis de conducere, iar ca urma a testării, aparatul alcooltest a indicat o valoare de 0,71 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

În ambele cazuri, poliţiştii au întocmit dosare de cercetare penală.

 

IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *