Au pus în pericol circulaţia pe drumurile publice hunedorene

La data de 20.07.2020, în jurul orei 23:15, un echipajul de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Orăștie a depistat în trafic un bărbat  de 39 de ani, din Orăştie, care conducea un autoturism  pe strada Eroilor, din localitate,   fără a poseda permis de conducere.

Totodată, pe locul pasagerului, a fost identificat un tânăr de 18 ani, care a declarat faptul că și el a condus autoturismul respectiv, însă a făcut schimb de locuri cu bărbatul, înainte de a fi opriți de echipajul de poliție. În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit că nici tânărul  nu posedă permis de conducere.

Cei doi au fost testați cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de 0,71 mg/l, în cazul bărbatului de 39 de ani, și o valoare de 0,96 mg/l, în cazul tânărului.

În data de 21.07.2020, în jurul orei  02:10, polițiștii au oprit în trafic, pe bulevardul Tudor Vladimirescu, din municipiul Lupeni, autoturismul condus de un bărbat de 64 de ani, din Lupeni. În urma testării bărbatului cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 0,47 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

În ambele cazuri, poliţiştii au întocmit dosare de cercetare penală.

 

 

IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *