Au pus în pericol circulaţia pe drumurile publice hunedorene

La data de 20.07.2020, în jurul orei 23:15, un echipajul de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Orăștie a depistat în trafic un bărbat  de 39 de ani, din Orăştie, care conducea un autoturism  pe strada Eroilor, din localitate,   fără a poseda permis de conducere.

Totodată, pe locul pasagerului, a fost identificat un tânăr de 18 ani, care a declarat faptul că și el a condus autoturismul respectiv, însă a făcut schimb de locuri cu bărbatul, înainte de a fi opriți de echipajul de poliție. În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit că nici tânărul  nu posedă permis de conducere.

Cei doi au fost testați cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de 0,71 mg/l, în cazul bărbatului de 39 de ani, și o valoare de 0,96 mg/l, în cazul tânărului.

În data de 21.07.2020, în jurul orei  02:10, polițiștii au oprit în trafic, pe bulevardul Tudor Vladimirescu, din municipiul Lupeni, autoturismul condus de un bărbat de 64 de ani, din Lupeni. În urma testării bărbatului cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 0,47 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

În ambele cazuri, poliţiştii au întocmit dosare de cercetare penală.

 

 

IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.