Autostrada Lugoj-Deva: Muncitorii vor lucra și în zilele de 30 aprilie și 1 mai

Muncitorii care efectuează lucrări pe lotul 4 al autostrăzii Lugoj-Deva nu vor beneficia de zilele libere date de Guvern. Aceștia vor fi prezenți pe șantier. Întârzierile sunt mari pe acest tronson de autostradă.

“Pentru echipele care se află pe Lotul 4 al autostrăzii A1 Lugoj- Deva (Șoimuș – Ilia) zilele de 30 aprilie și 1 mai nu vor fi libere, muncitorii fiind prezenți pe șantier. În aceste zile, antreprenorul execută terasamente în zona Mintia, zona versantului Șoimuș și la cariera Brănișca. Tot în zona carierei a început realizarea stratului de fundație din BSC (balast stabilizat cu ciment). La viitorul Centru de Întreținere Șoimuș a început montarea grinzilor metalice pentru spațiul unde va fi atelierul mecanic. În aceste zile va continua și montarea de panouri fonoabsorbante în zona localității Ilia”, informează regioanala de Drumuri Timișoara.

Lotul 4 a fost licitat pentru 419 milioane de lei, în noiembrie 2013, iar lucrările ar fi trebuit să fie finalizate în mai 2016. Lungimea tronsonului este puțin peste 22 de kilometri și face legătura între nodul de la Ilia și cel de la Șoimuș, acolo unde începe autostrada Deva – Orăștie.

 

 

Monica Baciu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.