Avram Iancu, implicat într-o cauză umanitară

Avram Iancu, bibliotecarul-sportiv din municipiul Petroșani este implicat într-un nou proiect. De această dată, cauzele sunt umanitare. Sportivul s-a alăturat unei campanii derulate de Ariston. Obișnuit cu condițiile extreme, Avram Iancu a acceptat o provocare. De această dată se întoarce în inima munților, în condiții extreme. Totul cu un scop nobil.

” Am acceptat provocarea din inima munților. Pentru că din vârf de munte și până la nivelul mării, inima mea bate pentru România și pentru copiii ei aflați în lipsuri! La inițiativa echipei Ariston m-am pus în locul milioanelor de români care n-au acces la apă caldă și vă asigur că nu este deloc confortabil”, spune sportivul petroșănean.

Ariston a donat deja primele 400 de boilere și a facilitat accesul la apă caldă pentru 32.000 de copii și bătrâni din România. Provocarea la care a răspuns Avram Iancu poate fi urmărită mai jos:

#ComfortChallenge

Am acceptat provocarea din inima munților. Pentru că din vârf de munte și până la nivelul mării, inima mea bate pentru România și pentru copiii ei aflați în lipsuri! La inițiativa echipei Ariston m-am pus în locul milioanelor de români care n-au acces la apă caldă și vă asigur că nu este deloc confortabil. Urmăriți în clipul de mai jos experiența mea si implicați-vă și voi în misiunea #ComfortChallenge! Ariston a donat deja primele 400 de boilere și a facilitat accesul la apă caldă pentru 32.000 de copii și bătrâni din România. Împreună, însă, putem face mai mult: https://bit.ly/2OJJaTh!

Publicată de Avram Iancu pe Sâmbătă, 17 Noiembrie 2018

 

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *